Owner


hye . Izyan for short . stay at Penang and i'm sweet 15 . do follow me . thanks for wasting your time here . bye :)

Music



Unprivate Diary



Big Clap


skins by : Simple | Grey
photo : weheartit

hye hey huy :)
Monday, 12 March 2012 | 0 comments
hailo amoy apek apa bikin tak bosan ka cuti sekola? gua manyak bosan maa hali hali guaonline pun bsan. hahahagua nak update sbb gua bnyk hali ohh tk update ini blog sudah habok gua mau cuci . hewheww. okok bosan kan? mari sini gua nak story lu bnyk sampai abes? soory to say kalau aku update nie buat lu olang myampah k. Hihi sikalang cuti sekola kan gua bnyk hw maa tolong gua boleh dak?gua baru abes exam exam gua agk terok sbb tetttttttttt -_________- hihi tak boleh tahu !

wah dah single nak dkt 1month la , lu ada? haha biasalah jodoh lari pi cari duet noh nanti dia mai kami kawen teros kahkahkah, nak cari malas laa biaq dia datang guling guling kat gua norhhh.. sikalang gua mau belaja untuk masa dpn gua gua takmau gua menyesal suatu hali. lelaki nie nak main perasaangua eh? lu min bnyk2 nanti kena bnyk2gua boooooooooooooo lu olang laa. HAHHAHAHA

okayy gua nak cerita itu pasal kawan laaa. kawan gua manyak kutuk gua , gua tktau guabuat salah apa kat dia, mcm nak lempaq dia hutan biaq kena mkn dgn babi hutan kan? ganas dak? hahaha biasalah, dia dok tikam belakang gua mcm der, ehhh lu olang tau dak tikam belakang itu apa? bukan amek pisau tikam belakang tau ! hahahahhaah kutuk gua laaa , kesian kat gua tahu. gua tak kisah lu olang nak kutuk gua ka nanti bila lu olang susah lu olang mau cari gua balik kan. opss sorry to say dah terlmbt broo, hahaha kesian kau eh!

Amacam bahasa cina aku ok? haha biasalah. ok tak larat nk update dahh . baca jgn tak baca jgn sampai juling mata tu sudah. kehkehkeh <3 bye

Older Post | Newer Post