Owner


hye . Izyan for short . stay at Penang and i'm sweet 15 . do follow me . thanks for wasting your time here . bye :)

Music



Unprivate Diary



Big Clap


skins by : Simple | Grey
photo : weheartit

hai :)
Saturday, 3 March 2012 | 0 comments
assalamualaikummm , aku belom tido lagi nie haaa, boring gila siot tk tahu nk buatape ! so aku update je blog cause lame tak update ken , hohooo ;) actually aku nk story pasal life aku nie. hmmmmmm, aku dah single bhaii ingat nk couple balik dgn ex aku tapi dia ckp dia dh ade gf sedeyh aku tau tak ! dia tipu dia ckp dia nk single andnk tunggu aku tapi ! haishh =/ lelaki tu penyebab aku clash dgn dia dan aku benci kau wehh ! shitt ahh. ok takpe aku doakan kau , kau takkan bahagia dgn org lain. k k aku singlke sapenk couple dgn aku niee,haishh :) belajaq lah dulu weh ;) bagi pandai dulu nanti baru cinta tau tau . malas la nak update bnyk2 nanti korang tak larat nak bace pulakk.okayy . byebye goodnight , muamuahhh ;)

Older Post | Newer Post