Owner


hye . Izyan for short . stay at Penang and i'm sweet 15 . do follow me . thanks for wasting your time here . bye :)

Music



Unprivate Diary



Big Clap


skins by : Simple | Grey
photo : weheartit

aku pun tak tahu ape masalah kau sekarang ni ?
Friday, 9 December 2011 | 0 comments
heylo blogging . thanks for visit my blog ok ? aku nak update bloh ni.
sekarang da pukol 12.30a.m haha aku belom tido bhaii !
boring a , okay . mari sini nak story about her ? 

Actually , aku tak tahu ape masalah kau tetiba cakap aku berubah ? pelik nya kau , kau gila ke ape ?
Ehhh, kalau aku berubah sebab boyf pon ape salahnya ? aku pon dah tension dgn perangai kau tu . aku malas nak gtau kau nanti kau kecil hati . skrang ni aku nak bahagia happy , biar je aku sorang sedih pun takpe.
aku terima seadanya. tapi masalahnya sekarang . rasa sayang aku kat kau makin kurang ah ? aku pun tak tahu kanpe . sorryy ok . aku takde niat nak buat kau mcm ni . kau janji mcm-2 dgn aku . kau taknak tinggal aku . pasto aku pun nak tinggal kau pun rasa bersalah . Ish ! aku tak tahu nk cakap ape . mmng sekrang ni aku tak boleh sabar dgn perangai kau , aku mmng nak putus dgn kau . tapi aku tak tergamak nak buat kau mcm tu ! 
aku dah fate up dgn kau !! bila kau buat aku mcm tu baru kau nak sent mesej pasrah-2 . sumpah aku tak sedih langsung ! langsung tak . so , aku nak kau hargai apa yg kau ada sekrang . aku nak putus ! bkn aku nak putus dgn kau aku nak couple dgn org lain . tak ea ! aku nak renggang kan couple . cause next year aku nak pmr . aku takot aku tak boleh nak fokus ! aku ank jarangkan handfone aku! !! ya allah berikan jalan yang benar dekat hambaMu ini . Okayy , korang-2 yang bace blog aku ni , ape ea korang rase ? aku dah buntu sekrangg .. ok la , malas nak update bnyk-2 . byebye .. good night alls <3



Older Post | Newer Post