Owner


hye . Izyan for short . stay at Penang and i'm sweet 15 . do follow me . thanks for wasting your time here . bye :)

Music



Unprivate Diary



Big Clap


skins by : Simple | Grey
photo : weheartit

Aku dah buntu !
Sunday, 18 December 2011 | 0 comments
Assalamualaikom suma blogg , hari nie aku aku nk update blogg sebab ade sedeyh sikit ahh, 
Akuu tak tahu kenape semua nie jadi dekat aku , ape salah aku kat kau! , kalau kau tak suka 
dengan perangai aku kau boleh tinggal aku walaupun mmng susah nak tinggalkan.aku tau
kau sayang aku, aku pun sayang kau jugakk , yess memang aku berubah . entah kenape!
Tolongg ahh paham same dgn aku k. Aku nak tinggal kau rase berat sngt wehh! nie haaa, aku takmau texting dgn kau sbb aku nak renggang kan fun aku lah! , tahun depan aku nak pmr, aku takmau guna fun dahh !
aku nak bace buku , tolonggg laa pahammmm !!! kalau kau takde perasaan kau ank marah ke , merajok ke , bebai ke ikot suke kau ahh. aku malas nak amek tahu dahh !. and ane more thing, aku tak suruh pun kau share kredit aku kat aku ! aku tak perlu barang kau semuaa ,aku nak keikhlasan and kejujuran , kauu mesti tak paham kannn.. pastu aku perli aku kat status kau , kalau kau tau dari awai jgn share  kredit tu !! aku cukup tk suka wehh . sumpahhh , akuu dah berubahh dahh , aku pun sedar . sorry to say lah , sbb aku buat kau mcm nie. lagi satu kalau kau nak tahuu jugakk , sayang and cinta aku kat kau dah kurangg ahh , 
akuu nak lepaskan kau kat org lain nak bg kau bahagiaa , aku takot kau menyesal kau couple dgn aku .
tapi ape kan daya aku tak boleh nak lepaskan kau , suatu hari nanti aku akan jujur dgn kau , aku nak pendam kejapp , bkn mase lg nk bgtau kauu . pape pon aku nak kau bahagiaa laaaa , aku tak pasti kau cinta awal and cinta akhir aku ok. jage diri okayy :)

Biarlahh aku sendiri sedihh kau happy ok , aku taknakk kau murung jee . Ok . Take care you ! i always love you even i always hate youuu ! . Kbyeeee :-(

Older Post | Newer Post