Owner


hye . Izyan for short . stay at Penang and i'm sweet 15 . do follow me . thanks for wasting your time here . bye :)

Music



Unprivate Diary



Big Clap


skins by : Simple | Grey
photo : weheartit

lalalalala :(
Saturday, 22 October 2011 | 0 comments
hey guys , lame kan tk update blog , blog aku pun dah berhabok !
 i want to story about my boy :) HOHO
heee , oke , boy  kite name firduas , kiteorg dah coup bpe bulan ntah !
hurmm , dye ckp tanak tnggl kan aku , aku pun tanak tnggl kan dye ,
kiteorg sma-2 syang n sma tanak tnggl . tapii ?? hurmmm :(

tapi ? kenapa orang laen kena ganggu idop kite haa ?
tak bole nak tngok org bahagia lngsong !
eerr ! takan tak tahuu pydoz tu da ade awex , takan nk ngorat lagyk !
masa bufday pydoz 13/10/2011 . eerr ! mmng akuu bengang gyle ahh !
exgurl pydoz col lah , pydoz pon layan lah ape lahh , 
hati aku pon pedih gk ahh ! sakit gyle hati akuu :(
akuu saba jerk ! , and aku suro dye jnji dgn aku buat kali terakhir n aku maap dye buat kali terakhir , dye bnyk bgi hati aku saket :(


 hurmm , hari  ape ntah dkt skola dye jalan dgn pompoan len dkt skola :(
peerrggghhh , meletop hati akuu ouchhh ! airmata nak mengalir , tahann je , depan mata aku seniri dye jln dgn pompoan tuu ... pompoan tu pon gedik nk jln dgn dye ! , yg pydoz pon gegehh .. eerrr . bengang-2 ! balek skola nangess teroihh ahh , dye col aku tk ankat , dye anta mecet aku tk eply ! aaa , bawu tau kan aku maqa dkt hg cena kan ? huuu , then akuu malas nk mecet aku col dye , maki gakk ahh ! . nak mentak clash tapy sayang gyle kt dye ! huu , dye suka mungkiri janji aku , aku tak lah mungkir jnji dye .. hurmmm , pape pon kite dah bebaekk balekk :) hee , hope kekal smpai bila-2 lah nawhh , AMINN :)

pydoz : hg jgn lah dok  gatai sgt nawhh , dh bg bape warning dkt hg , now , hg jgn buat keje bodo , bnda yg aku tk suka , aku dpt tau tak ckp bnyk ahh , clahh teross :)
AKU SAYANK HG SNGT-2 WEYY , AKU TAK MAU TNGGL HG WEY !!
I LOVE YOU UNTIL I DIE ! <3 <3 byebyebye . SALAM GUYS :)


Older Post | Newer Post